Lansare proiect „Creșterea siguranței pacienților în Spitalul Municipal Sighetu Marmației prin reabilitarea/modernizarea/extinderea infrastructurii electrice, de ventilare și tratare a aerului, infrastructura de fluide medicale și instalarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii și în cazul depășirii concentrației maxime admise de  oxigen”

Lansare proiect „Creșterea siguranței pacienților în Spitalul Municipal Sighetu Marmației prin reabilitarea/modernizarea/extinderea infrastructurii electrice, de ventilare și tratare a aerului, infrastructura de fluide medicale și instalarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii și în cazul depășirii concentrației maxime admise de  oxigen”

                Municipiul SIGHETU MARMAȚIEI, în calitate de beneficiar al finantarii, Lider de parteneriat in cadrul parteneriatului cu Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei (Partener) anunta lansarea proiectului „Creșterea siguranței pacienților în Spitalul Municipal Sighetu Marmației prin reabilitarea/modernizarea/extinderea infrastructurii electrice, de ventilare și tratare a aerului, infrastructura de fluide medicale și instalarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii și în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen” Cod SMIS2014+: 155482 , finanțat de către Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară –Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT -EU, Componenta 1 – REACT EU – Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice care utilizează fluide medicale, Cod apel – POIM/963/10/1/Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale.

Valoarea totală a proiectului este de 10.574.103,08 lei, din care: valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR–10.538.403,08 lei

Perioada de implementare a proiectului este: 01.12.2021-30.09.2023

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea capacității Spitalului Municipal Sighetu Marmației de a răspunde în timp util și eficient pentru gestionarea crizei sanitare COVID-19.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. OS1 – Creșterea siguranței pacienților în cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, prin reabilitarea / modernizarea /extinderea infrastructurii electrice, de ventilare si tratare a aerului, Infrastructura de fluide medicale în 5 cladiri, într-o durata de 14 luni.

2. OS2 -Creșterea siguranței pacienților în cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, prin instalarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare la incendii și în cazul depășirii concentrației maxime admise de Oxigen, în 5 cladiri, într-o perioadă de 14 luni.

Indicatorii ce vor fi atinsi:

  1. 5 cladiri cu reteaua electrica si de fluide medicale reabilitata, modernizata si extinsa
  2. 5 sisteme instalate pentru detectare, semnalizare si alarmare la incendii
  3. 3 Sali de operatie cu aer tratat asigurat
  4. 2 Transformatoare electrice inlocuite
  5. 1 Tablou general pentru postul de transformare inlocuit
  6. 2 Compresoare medicale noi pentru alimentarea cu aer medical

Rezultate asteptate

R1- Set de Rapoarte de Progres si Raportul Final al Proiectului In derularea proiectului echipa de management a proiectului va realiza setul de Rapoarte de progres si Raport final solicitate de finantator.
R2-Raportul de audit financiar al proiectului
R3-Informare si comunicare Rezultatul vizeaza realizarea comunicatului de presa initial si final al proiectului, panoul temporar si placa permanenta
R4- Reabilitare si modernizare instalatie electrica pentru 5 cladiri
R5- Reabilitare, modernizare si extindere retea de fluide medicale
R6-Reabilitare si modernizare sisteme de ventilare, climatizare si tratare aer in salile de operatii
R7-Realizarea Instalatiei de Detectie Semnalizare si Avertizare Incendiu
R8-Contract de servicii de verificare a proiectarii
R9-Contract de servicii de dirigentie de santier
R10-Contract de lucrari si proiectare
R0-Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventie

Pentru detalii si informatii referitoare la proiect, va rugam sa ne contactati la:

Str. Bogdan Vodă, nr. 14, Sighetu Marmatiei, județul Maramureș, Telefon: 0262-311300, Fax: 0262-312 965, e-mail: primaria@primariasighet.ro, Website: www.primaria-sighet.ro

Proiectul cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *