Skip to content

Prima competiție la copii după 14 luni de pauză

Pe Stadionul ,,Solovan” din municipiul nostru a avut loc ieri o nouă ediție a ,,Cupei Viitorul” organizată de către Viitorul Sighet, club de fotbal din Sighetu Marmației la care au luat parte 8 echipe, și anume: Academia ,,Emeric Dembroschi”, Viitorul Sighet 1, Viitorul Sighet 2, Plimob Sighet, Bradul Vișeu de Sus, Juniorul Satu Mare Alb, Juniorul Satu Mare Violet și Abba Jibou.

Echipele au fost împărțite în 2 grupe echilibrate, urmând ca fiecare să joace cu fiecare în grupele în care au fost repartizate, după care au avut loc meciurile finale pentru a se stabili locul ocupat de fiecare formație la această competiție.

Pe locul 3 a ieșit Academia ,,Emeric Dembroschi” care a participat la primul turneu din istorie și a reușit să obțină un rezultat foarte bun, copiii legitimați la acest club lăsând o impresie foarte bună, reușind să termine competiția neînvinsă, după ce a câștigat finala mică cu Juniorul Satu Mare Alb, scor 3-1.

Locul 1 a fost obținut de către Plimob Sighet, care a trecut în finala turneului de gazda competiției, Viitorul Sighet, în urma unui meci intens, scorul final fiind 2-1. Primele 3 locuri au primit o cupă, respectiv medalie pentru fiecare copil.

De asemenea, organizatorii au acordat și premii speciale: Titlu de cel mai bun portar a fost obținut de Branic Raul( Academia ,,Emeric Dembroschi”), Cel mai bun jucător al turneului a fost Nemeș Laurențiu de la Plimob Sighet, iar Mihali Gabriel, de la Viitorul Sighet a fost jucătorul cu cele mai multe goluri marcate.

Sperăm ca echipele de copii din Sighet să mai organizeze astfel de turnee, deoarece sunt foarte benefice pentru tinerii sportivi.

Facebook
WhatsApp