Skip to content

Accident grav, în jud. Iași: 7 morți și 3 răniți, după ce un TIR, o mașină și o ambulanță s-au ciocnit. Planul roșu, activat 

Un accident grav s-a petrecut, în această dimineață, în județul Iași. Au fost implicate un TIR, un autoturism și o ambulanță. 7 persoane, 6 din camionetă și șoferul autoturismului au murit.

Un accident grav a avut loc, în această dimineață, pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași.

Accidentul s-a produs într-o curbă, între un camion, un autoturism și un echipaj de Ambulanță.

„Toți pacienții s-au evaluat. Unul din șoferi a fost resuscitat o oră. Șoferul ambulanței, asistenta și pasagerul au fost evaluați stabil, doar șoferul are nevoie de îngrijiri medicale. Gravida era stabilă, a semnat și a mers la domiciliu cu mijloace personale. Toți din camionetă erau inconștienți la momentul ajungerii echipei medicale. Șase persoane din camionetă și șoferul celuilalt autovehicul cu care a fost impactul frontal au decedat. Impactul a fost foarte puternic. În special camioneta este aviariată. Ambulanța are mai puține zone avariate”, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași. 

Potrivit primele date, 10 persoane au suferit leziuni, 7 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte trei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

În ambulanță era o femeie însărcinată care nu a suferit răni grave, dar a fost transportată la spital.

Momentan, cauza accidentului este necunoscută. Planul roșu de intervenție a fost activat.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp