ANUNȚ DE FINALIZARE PROIECT
„Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 în Comuna Petrova, judetul MARAMUREȘ”

cod proiect SMIS 149308

Comuna Petrova finalizat implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat cu echipamente de protecție medicală de tip măști de protecție medicală, dezinfectanți, precum și alte echipamente de acest tip, necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2 în Comuna Petrova, judetul Maramureș”, al carui contract a fost semnat în data de 16 iunie 2022, finantat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, Componentă 1 – Apel: POIM/964/10/1/Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale/1/Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale, număr contract 1545/16.06.2022.
Valoarea totală a contractului a fost de 237.163,97 lei, asistența financiară nerambursabilă fiind finanțată integral prin Fondul European de Dezvoltare Regională (100%).
Perioada de implementare a proiectului a fost de 25 luni.

Obiectivul general al proiectului: Asigurarea desfășurarii în bune condiții a serviciului public de educație prin asigurarea de echipamente de protecție medicală precum și alte echipamente de acest tip necesare pentru a preveni răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

 1. Reducerea riscului de infectare cu coronavirusul SARS-Cov-2 fapt care ar pune în pericol desfăşurarea în condiţii normale a tuturor activităţilor didactice necesare procesului de învăţământ – pana la 0%
 2. Dotarea salilor de clasa cu echipamente de dezinfectare a aerului si suprafetelor astfel incat accesul elevilor la clasa sa se faca in deplina siguranta din punct de vedere sanitar.

Rezultate obtinute în urma implementării proiectului:

 1. Achizitie masti chirurgicale de protectie – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 2. Achizitie manusi chirurgicale de protectie – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 3. Achizitie dispensere automate – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 4. Achizitie covoare dezinfectante intrare – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 5. Achizitie sapun lichid antibacterian – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 6. Achizitie clor dezinfectant pentru podele si toalete – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 7. Achizitie dezinfectant pentru suprafete (banci, catedre, geamuri, etc) – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 8. Achizitie lampa UVC antibacteriana – rezultat asigurarea dotarilor si echipamentelor necesare in contextul gestionarii crizei COVID 19.
 9. Achizitii servicii de consultanta – rezultat asigurarea gestionarii corespunzatoare a procesului de implementare a proiectului.
 10. Achizitie publicitate proiect – rezultat asigurarea actiunilor obligatorii privind transparenta pentru proiectul finantat din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuala.
 11. Achizitie servicii de audit – rezultat asigurarea pistei de audit si certificarea de catre un auditor independent (printr-un raport de audit) a documentelor de plata aferente proiectului.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin
Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020

Date de contact:
Adresa: str. Principală nr. 792, județul Maramureș, România
Telefon: +40 (0) 262363130
Fax: +40 (0) 262363021
E-mail: primariapetrova@yahoo.com

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *