Skip to content

Sighetenii pot depune cereri pentru obținerea ajutorului de încălzire şi suplimentul pentru energie

Începând de ieri, 25 octombrie, sighetenii care au venituri mici pot solicita ajutorul de încălzire la Direcția de Asistență Socială şi suplimentul pentru energie conform legii.

Acest sprijin financiar se acordă familiei sau persoanei singure care nu are alte proprietăți sau bunuri, așa cum sunt prevăzute în cerere, și care obține un venit mediu net lunar de până la 1386 lei/persoană în cazul familiei și până la 2053 lei, în cazul persoanei singure.

D.A.S.Sighet și-a mobilizat întreg personalul pentru a face față numărului mare de cereri la care se așteaptă în aceste zile. În prima zi, până la finalul programului, s-au distribuit 300 de formulare solicitanților pentru completare și au fost depuse aproximativ 120 de cereri. Depunerea cererilor-declaraţii se face o singură dată la începutul sezonului rece (noiembrie 2021 – martie 2022) la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Sighetu Marmației, str. Dragoș Vodă nr. 35, începând cu data de 25.10.2021,după următorul program:- de luni până joi: 08.30-15.30;- vineri : 08.30-13.00;

Formularele sunt puse la dispoziţia solicitanţilor de către Primăria Sighetu Marmației prin Direcţia de Asistenţă Socială (str. Dragoș Vodă nr. 35), sau pot fi descărcate de pe site-ul www.primaria-sighet.ro.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp