Așteptarea a luat sfârșit. Competițiile pentru copii au reînceput

În acest sfârșit de săptămână la Sighetu Marmației, Ferneziu și Tăuții de Sus au avut loc primele meciuri oficiale pentru copiii născuți în 2010 și mai mici + 2008, 2009, după o pauză de aproximativ 15 luni.

Meciurile rezervate grupelor U11 ( 2010-2011) au avut loc sâmbătă pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației. Au participat 10 echipe, acestea fiind împărțite în două grupe de câte 5, urmând ca fiecare să joace cu fiecare colegă de grupă.
În urma meciurilor disputate, pe primul loc în grupa A a ieșit Plimob Sighet la egalitate de puncte cu Sporting Maramureș, iar în grupa B câștigătoarea grupei a fost Viitorul Sighet, care a câștigat toate meciurile fără drept de apel. Așadar , în finala care se va disputa la Baia Mare se vor întâlni la această categorie de vârstă două formații din Sighet.

Duminică a fost rândul celor de la U13 (2008,2009) să revină în competiții oficiale. La această categorie de vârstă s-au înscris 9 echipe, fiind împărțite în două grupe. Grupa A (5 echipe) s-a disputat la Tăuții de Sus, iar câștigătoare a fost Sporting Maramureș, care a câștigat toate meciurile, în timp ce în Grupa B (4 echipe), care a avut loc la Ferneziu pe primul loc s-a clasat Minaur Baia Mare, care de asemenea a obținut maximum de puncte, urmând ca cele două echipe să dispute finala județului la această categorie de vârstă.

Sâmbătă, 19 iunie pe Stadionul ,,Viorel Mateianu ” din Baia Mare vor avea loc finalele fiecărei categorii de vârstă în parte, urmând ca la finalul meciurilor să se acorde cupe și medalii de către Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *