Skip to content

Dotări IT pentru mai multe școli din Sighetu Marmației

Proiectul “Echipamente IT Pentru învățământul din Sighetu Marmației”, a fost admis în etapa de verificare a conformității administrative și a eligibilității. În acest sens, 12 unități de învățământ din Sighetu Marmației vor fi dotate cu echipamente IT.

Cererea de finanţare a fost depusă de Municipiul Sighetu Marmaţiei în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014 – 2020, Îmbunătăţirea conţinutului digital şi a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educaţie, e-incluziune, e-sănătate şi e-cultură, secțiunea e-educație.Obiectivul principal al proiectului este de a sprijini elevii și cadrele didactice în procesul de predare-învăţare on-line, prin asigurarea unei infrastructuri tehnologice performante și la accesibile tuturor.

Unitățile de învățământ incluse în proiect sunt: Școala Gimnazială nr. 5, Liceul Tehnologic Marmația, Liceul Tehnologic Forestier, Colegiul Național Dragoș Vodă, Școala Gimnazială cu program suplimentar de Muzică și Arte, Liceul Leowey Klara, Școala Gimnazială nr. 2, Școala Gimnazială Mihalyi de Apșa, Școala Gimnazială nr. 10, Colegiul Național Pedagogic Regele Ferdinand, Liceul Pedagogic Taras Sevcenko, Școala Gimnazială George Coșbuc.

Este vorba despre: 5837 de Tablete PC de uz școlar, 350 de Laptopuri, 97 de Table Interactive, 103 Sisteme Desktop – Monitor, 86 de Sisteme All-IN-ONE, 186 de Camere Web pentru Conferință, 109 Proiectoare, 139 Routere Wireless, 90 Ecrane de Proiecție, 3 Tablete Grafice.

Valoarea totală a proiectului este de 12,215,697 lei.

sursă foto: ros.outletsdiscount.ru

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp