Skip to content

Emil Kosztelnik a fost numit în Comisia Tehnică a FRB

Consiliul Director al Federației Române de Baschet, convocat statutar de noul președinte al Federației Române de Baschet, Carmen Tocală s-a reunit în data de 21 septembrie 2021 și a adoptat mai multe decizii, printre care două foarte importante pentru sportul sighetean.

Prima decizie benefică baschetului sighetean este aceea că s-a aprobat cu unanimitate de voturi ca începând cu anul 2022 să fie înființat la Sighetu Marmației, Centrul Național de Selecție (copii între 11-15 ani) ceea ce este de bun augur pentru sportul maramureșean și mai ales cel sighetean, care iată că apare din nou pe harta baschetului românesc.

A doua decizie care a fost aprobată cu unanimitate de voturi de către Consiliul Director este aceea referitoare la componențele comiisilor și colegiilor a Federației Române de Baschet. Într-una dintre comisii a fost numit și antrenorul Kosztelnic Emil, o persoană implicată în totalitate în fenomenul baschetbalistic, atât cel din Sighet, cât și cel național, drept dovadă că a fost numit în cadrul Comisiei Tehnice, în care se mai află 6 persoane.

De asemenea, noul președinte al Federației Române de Baschet, Carmen Tocală a efectuat o vizită de lucru în municipiul Sighetu Marmației, în luna august , unde însoțită de către George Opriș, președintele Clubului Sportiv Municipal Sighet și Kosztelnic Emil, directorul Clubului Sportiv Școlar Sighet a participat la discuții despre baschetul sighetean cu primarul Sighetului, Vasile Moldovan și cu viceprimarul municipiului, Daniela Onița Ivașcu.

Așadar, baschetul sighetean renaște și apare din nou pe harta sportului românesc.

Facebook
WhatsApp