George Zima, noul antrenor al echipei CSM Sighet

Echipa de fotbal a municipiului Sighetu Marmației, participantă în Liga a III-a va avea reunirea clubului pe data de 10 iulie la Stadionul Municipal ,,Solovan” în vederea pregătirii noului sezon competițional care va începe la sfârșitul lunii august.
Din sursele noastre, formația sigheteană va avea începând din acest sezon, un nou antrenor, și anume pe George Zima, cel care vine de la Șimleul Silvaniei, formație care a retrogradat în Liga a IV-a. Ultimul meci al acestuia pe banca celor de la Șimleu, a fost chiar împotriva celor de la CSM Sighet, antrenată pe atunci de către fostul mare jucător, Adrian Iencsi, partidă pe care sighetenii au câștigat-o fără drept de apel, cu scorul de 3-0.

Noul tehnician al echipei din Sighet, deși are doar 33 de ani, are deja experiență, antrenând mai multe echipe, precum: SCM Zalău, Energeticianul Târgu Jiu, Luceafărul Oradea, Jiul Petroșani, și Șimleul Silvaniei.

La toți jucătorii care au evoluat în sezonul trecut le vor expira contractele la finalul lunii iunie, așa că rămâne de văzut ce strategie vor aborda conducătorii echipei sighetene și ce obiectiv își vor seta pentru noul sezon competițional.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *