Skip to content

Victorie adusă de un sighetean pentru FC Argeș

FC Argeș a reușit ieri a treia victorie consecutivă în Liga I, după ce s-a impus cu scorul 1-0 în Ștefan cel Mare în fața lanternei roșii a campionatului, Academica Clinceni. Golul câștigător a fost înscris în minutul 85, de către nimeni altul, Turda Grigore, fotbalistul sighetean în vârstă de 24 ani.

Grigore se află la a doua reușită pentru piteșteni, reușind să înscrie și în urmă cu 3 etape, la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipa piteșteană reușind să câștige aceea partidă cu scorul de 2-0.

Turda Grigore este în cea mai bună formă a sa, având evoluții foarte bune în fiecare partidă din acest sezon, fiind și în vizorul lui Mirel Rădoi pentru o convocare la echipa națională. Sigheteanul se află de 3 ani la FC Argeș , unde este unul dintre cei mai iubiți jucători.

În următoarea etapă, piteștenii primesc vizita celor de la Chindia Târgoviște, însă până la meciul din campionat, mai este meciul din Cupa României, care se va disputa, miercuri, pe Stadionul ,,Nicolae Dobrin”, unde adversara piteștenilor este FC Botoșani.

Facebook
WhatsApp