Skip to content

Academie de handbal deschisă la Ocna Șugatag

În urmă cu ceva timp, în comuna Ocna Șugatag din județul Maramureș, s-a dat startul unui proiect ambițios pentru copiii din zonă.

Este vorba despre o Academie de Handbal,  la bazele căreia stă familia Bizău, originară din Baia Mare, care a pornit pe acest drum cu gândul de a găsi tinere talente ale handbalului românesc în zona Maramureșului Voievodal.

Octavian Bizău este actualmente sportiv la Dinamo București, una dintre cele mai bune formații din handbalul masculin românesc, având și prezențe în cea mai importantă competiție a cluburilor, Champions League, reușind să își adjudece și titlul de campion al României cu formația bucureșteană.

Au încheiat un parteneriat cu Primăria Ocna Șugatag care le stă la dispoziție cu tot ce e nevoie pentru a putea duce această academie la cel mai înalt nivel.

În momentul de față, copiii sunt antrenați de către Daniel Dulf, Mircea Rogoz și Alexandru Cristea, toți trei cu experiență mare la nivel juvenil.

Într-un timp foarte scurt, s-au înscris la Handbal Club Bizău peste 90 de copii, ceea ce denotă faptul că interesul pentru handbal în zonă este unul ridicat.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook HANDBAL CLUB BIZĂU.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp