CSM Sighet, înfrângere în deplasare la Carei

Echipa de fotbal a municipiului Sighetu Marmației s-a întors fără niciun punct de la Carei după meciul din cadrul etapei a V-a a Ligii a III-a, disputat în deplasare împotriva echipei Victoria Carei, scor 2-1 pentru echipa gazdă.

După o victorie mare obținută în fața propriilor suporteri, scor 2-1 în fața celor de la Gloria Bistrița Năsăud, o pretendentă la promovarea în eșalonul secund, a venit momentul să evoluăm în fața celeilalte nou-promovate, și anume formația din Carei, care până la meciul cu noi nu aveau niciun punct.

Meciul a început foarte bine pentru formația antrenată de fostul mare fotbalist, Adrian Iencsi, având două ocazii mari de a înscrie prin Gondiu Gheorghe și Tutuța Cătălin , însă tabela a rămas intactă, până în minutul 16 când CSM Sighet a deschis scorul prin Gheorghe Gondiu după o greșeală imensă în apărare.

La scorul de 1-0 pentru echipa din Sighet, tușierul a ridicat fanionul la un offside inexistent, oprind formația sigheteană din posibilitatea de a înscrie un nou gol.

În cele din urmă , la pauză s-a intrat cu scorul de 1-0.

La 10 minute după fluierul de început al părții secunde, cei de la Carei au reușit să restabilească egalitatea după o greșeală de marcaj în apărarea sighetenilor.

În minutul 74, jucătorul echipei CSM Sighet , Deivid Andreas a văzut cartonașul roșu, după cumul de galbene, așadar, echipa antrenată de Adrian Iencsi, a fost nevoită să joace cu un om în minus finalul de partidă.

Inevitabilul s-a produs, iar centralul Gaitlin Claudiu a arătat punctul cu var după un posibil henț făcut de unul dintre fundașii sigheteni, iar Luca Tincău a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri, ducând scorul și toate cele trei puncte pentru echipa din Carei, care astfel reușește prima victorie din acest sezon, bineînțeles fiind ajutați și de arbitrii, puțin, dar destul.

Etapa viitoare, CSM Sighet primește vizita liderului, CSM Satu Mare, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 15:00.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *