Skip to content

Cum se circulă pe drumurile publice din Maramureș

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, în județul Maramureș. Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește depusă pe partea carosabilă a DN 18 la Vișeu de Sus, pe DN17C, Dealul Ștefăniței și DN18B, Dealul Pietris. Pe DN18, în Pasul Prislop, stratul de zapada framantata masoara pana la 2 cm. Celelalte sectoare de drumuri publice au partea carosabila curata si umeda.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si s-au imprastiat 239 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene s-a actionat cu 32 de utilaje si s-au raspandit 290 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit. Fulguieste la Viseu de Sus, Borsa si Targu Lapus. Vizibilitatea este redusa de ceata pe DN18, in Pasul Prislop, sub 100 de metri, intre km 156 si km 181.

Gheata este prezenta la malurile raurilor Tisa, Vaser, Ruscova, Cisla, Viseu, Mara si Cavnic. Curg sloiuri de gheata pe raurile Iza, Viseu, Lapus si Cavnic. Nu au fost semnalate probleme pe cursurile de apa in judet. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se desfasoara in conditii de siguranta.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp