Skip to content

Trafic rutier în condiții de iarnă, în județul Maramureș

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, în județul Maramureș, informează CJSU Maramureș. Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm se găsește depusă pe partea carosabilă a DN 18, în Pasul Gutâi, pe Dealul Hera și în Pasul Prislop, respectiv pe DN17C, Dealul Ștefăniței.

Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 29 de utilaje și au răspândit 217 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și umed. S-a intervenit cu 30 de utilaje și s-au împrăștiat 435 tone de material.

Cerul este acoperit, ninge în judet. Vizibilitatea este redusă de ceață sub 150 de metri pe DN17C, Dealul Ștefăniței, între km 65 și 68.

Astăzi, 19 decembrie, vremea se menține rece. Vor cădea precipitații mixte, sub formă de lapoviță și ninsoare. În zona de munte va ninge. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 1 și 3 grade, iar cele minime între 0 și -2 grade. Vântul va prezente intensificări în zona de munte, unde va spulbera zăpada și viscoli ninsoarea.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp