Cupa Emeric Dembroschi, categoria 2010 s-a desfășurat în acest weekend în comuna Sarasău

Sâmbătă, 5 august, în comuna Sarasău, a avut loc în premieră un turneu de fotbal de copii și juniori, Cupa Emeric Dembroschi(categoria 2010)

Au participat un număr de 8 echipe: Minerul Cavnic, Juniorul Satu Mare, Kinder Borg 1964 Negrești Oaș, ACS Avangard Teresva, Viitorul Zalău, Galactic Junior 2018 Bistrița Năsăud și Academia Emeric Dembroschi (2 echipe)

Echipele au fost împărțite în 2 grupe, una dintre grupe disputându-și meciurile pe Stadionul Municipal ,,Solovan”, iar cea de-a doua grupă evoluând la baza sportivă a Academiei Emeric Dembroschi, din comuna Sarasău. De asemenea, meciurile pentru stabilirea clasamentului s-au desfășurat la Sarasău.

Finala competiției s-a disputat între Academia Emeric Dembroschi și Galactic Junior 2018 Bistrița, ambele formații obținând doar victorii până în ultimul act.

Meciul care a decis câștigătoarea Cupei Emeric Dembroschi a fost unul intens, admirat și apreciat de toată lumea prezentă, iar cea care a ridicat la final trofeul a fost Galactic Bistrița, care s-a impus cu câteva minute înainte de fluierul final, în urma unei greșeli individuale în tabăra gazdelor. Cele două formații s-au felicitat reciproc la final pentru meciul frumos care a avut loc, fiind aplaudați la scenă deschisă de suporterii prezenți în tribune.

La festivitatea de premiere a avut loc și un schimb de cadouri între reprezentanții celor de la Academia Emeric Dembroschi și cei de la CS Avangard Teresva ( Ucraina) , formația ucraineană participând în premieră la un turneu organizat în România.

Primarul comunei Sarasău, Covaci Ion, a mulțumit tuturor celor prezenți și a felicitat conducerea Academiei Emeric Dembroschi pentru organizarea acestui turneu.

Clasamentul final al Cupei Emeric Dembroschi (Categoria 2010) a fost următorul:

  1. Galactic Juniori 2018 Bistrița
  2. Academia Emeric Dembroschi
  3. Viitorul Zalău
  4. CS Avangard Teresva
  5. Kinder Borg 1964 Negrești Oaș
  6. Juniorul Satu Mare
  7. Academia Emeric Dembroschi 2
  8. Minerul Cavnic

Cei de la Academia Emeric Dembroschi au promis că vor mai organiza competiții sportive pentru copii și juniori în comuna Sarasău, acolo unde își desfășoară activitatea zilnică.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *