Skip to content

Cristian Brian este noul președinte USR PLUS Baia Mare

Sâmbătă, 19 iunie, au avut loc alegerile interne la USR PLUS Baia Mare. În urma voturilor exprimate de membrii prezenți la urne, Brian Cristian a fost desemnat președintele filialei.

Mă onorează responsabilitatea pe care am primit-o din partea colegilor mei și vreau să răsplătesc încrederea acordată cu implicare, multă muncă și investiții în oamenii care formează USR PLUS. Principiile care o să mă ghideze în mandatul de președinte al filialei băimărene sunt identice cu cele din activitatea de deputat. Transparența, consultarea în procesul decizional și planificarea strategică vor fi reguli de bază și ne vor aduce rezultatele dorite.Organizația USR PLUS Baia Mare va deveni una puternică și stabilă, în care membrii implicați sunt apreciați pentru aportul adus și încurajați să gândească și să implementeze proiecte benefice comunității noastre. Îmi doresc să ne întoarcem mai mult către oameni, să-i ascultăm și să integrăm feedback-ul primit în activitatea de zi cu zi a filialei.”precizează Cristian Brian.

În vederea atingerii acestor obiective, noul președinte USR PLUS Baia Mare le-a propus colegilor din partid câteva direcții de dezvoltare: pregătirea resursei umane și creșterea de noi lideri, managementul juridic și financiar al organizației, comunicare internă rapidă și transparentă, comunicare externă eficientă și proactivă, recrutarea unor experți pe diferite domenii, implicarea cetățenilor în acțiunile filialei, pregătirea alegerilor.

sursă foto: Brian Cristian

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp