Skip to content

Remiză albă pentru CSM Sighet la Carei

Ieri, începând cu ora 18:00 pe Stadionul ,,Victoria ” din Carei a avut loc o partidă amicală între CSM Sighet și echipa locală, Victoria Carei, două formații care au un obiectiv clar și cert, promovarea în eșalonul superior al fotbalului românesc.

Meciul a fost unul foarte dur, însă echipa sigheteană a avut cele mai mari ocazii ale meciului, ratând un penalty în minutul 2 al partidei, prin căpitanul sighetenilor, Novoselenszki Raul. Szentgyorgy Robert a avut și el o ocazie mare în minutul 35 al partidei, după ce a trecut pe lângă deschiderea scorului, cu un șut din 10 metri scos de către portarul echipei din Carei. Partida a fost una echilibrată în continuare până în minutul 87 , când același Raul Novoselenszki a dat din 6 metri în portarul advers, scorul rămânând neschimbat, 0-0.

Antrenorul echipei CSM Sighet, a trimis în teren următorul 11: Demeter Jeremy, Florian Sandu- Novoselenszki Alex-Catrina Cristian, Covaci Mihai-Perța Sorin-Racz Nicolae-Mih Daniel-Gubics Cristian, Novoselenszki Raul (căpitan)- Szentgyorgy Robert. Au mai intrat: Budean Alexandru, Dunca Răzvan, Cupșa Sebastian, Rad Darian, Creangă Cosmin, Ardelean Reynaldo.

Pentru CSM Sighet urmează mai multe partide de verificare în perioada următoare.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp