Skip to content

Un weekend plin pentru cei de la ISU Maramureș

În intervalul 03.12-05.12.2021, pompierii militari maramureșeni au intervenit în cazul a 6 situații de urgență.

         Vineri 3 decembrie, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Flăcările au mistuit circa 70 % din autoturism. Tot vineri, pompierii militari din Bogdan Vodă  au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de baloți de fân, în localitatea Ieud. Pompierii băimăreni au intervenit de urgență, cu trei echipaje, pe strada Electrolizei, unde o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, incendiul nu  s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

         Sâmbătă, 04.12., Punctul de Lucru Șomcuta Mare a lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Detașamentul de pompieri Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit, la un autoturism, din cauza unui scurtcircuit electric. Focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor.

         Duminică, 05.12., pompierii militari au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Moisei. În urma accidentului a rezultat o victimă.

Facebook
WhatsApp