Skip to content

Weekend cu incendii în Maramureș

Pe parcursul sfârșitului de săptămână, pompierii maramureșeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea a cinci incendii.

Vineri, 17.12., militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș,  alături de pompierii voluntari din Băiuț și Lăpuș, au intervenit cu trei echipaje, în comuna Lăpuș, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. Focul a distrus diverse obiecte de îmbrăcăminte și electrocasnice. De asemenea, pereții din interiorul casei s-au degradat din cauza fumului degajat. Pompierii militari borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia a ars funinginea din interiorul unui coș de fum.

Sâmbătă, 18.12., Detașamentul Baia Mare a intervenit la Seini, unde un garaj a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului a ars garajul si diverse scule și unelte. Tot pompierii băimăreni au intervenit pe strada Gării, din municipiul Baia Mare, unde într-un apartament proprietarul a uitat o oală cu mâncare pe aragazul pornit.

Duminică, 19.12., pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Săcălășeni. Focul a distrus în totalitate autoturismul.

Facebook
WhatsApp