Skip to content

„Când sunteți lângă vaccinați, dați pe bluetooth” – Diana Șoșoacă, cel mai renumit cercetător al erei noastre

„Când sunteți lângă vaccinați, dați pe bluetooth” asta i-a ieșit pe gură doamnei Diana Șoșoacă, care pe lângă intensa activitate de om politic si activist, pare să fie un cercetător cu rezultate incredibile în medicina farmacologică, și mai nou, chiar și în IT.

Totuși, afirmațiile doamnei Șoșoacă pot fi interpretate și în mod pozitiv. Cu siguranță cercetătorii vor lucra intens și curând vom putea să ascultam muzică direct prin organism, fără să fie nevoie de boxe sau căști. Nu înteleg de ce nu ne anunță și pe noi oamenii de știință cu privire la aceste progrese ale umanității. Îi mulțumim însă doamnei Șoșoacă pentru aceste dezvăluiri și așteptăm cu nerăbdare ca și OMS să iasă în față cu astfel de afirmații.

Îi rugăm de asemenea pe toți posesorii de telefoane cu bluetooth să nu facă abuz de aceasta funcție nou ieșită pe piață, până la noi reglementări, pentru a nu crea discomfort vaccinaților.

E neplăcut să auzi mereu un sunet ciudat din interiorul organismului tău care sună cam așa: „The bluetooth device is ready to pair”

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp