Skip to content

CSM Sighet, victorie în derby-ul etapei

Ieri începând cu ora 15:00 la Vișeu de Sus a avut loc derby-ul etapei a V-a a Ligii a IV-a, Seria Nord, unde s-au întâlnit primele două clasate, Bradul Vișeu (locul 2 ) și liderul seriei, CSM Sighet.

Startul de partidă a fost unul perfect pentru echipa gazdă care a deschis scorul repede, în minutul 5 după o greșeală colectivă în apărarea echipei oaspete. Avantajul nu a durat mult, pentru că sighetenii au egalat rapid, după doar 5 minute prin căpitanul Perța Sorin, care a împins mingea în poartă din 4 metri. În minutul 31 al partidei, Catrina Cristian a reușit să obțină un penalty pentru formația din Sighet, lovitura de la 11 metri fiind transformată fără emoții de Nemeș Laur, scorul devenind 2-1 pentru CSM Sighet. În minutul 38 , Nemeș Laur face dubla după o cursă pe partea stângă a terenului

În a doua repriză, sighetenii au mai avut ocazii de a înscrie, însă scorul final avea să fie 3-1 pentru CSM Sighet, reușind altfel să obțină a cincea victorie consecutivă, desprinzându-se în clasament la 5 puncte de ocupanta locului secund, Bradul Vișeu de Sus.

Antrenorul Bogdan Cristian a aliniat următoarea formulă de start: Demeter Jeremy- Cupșa Sebastian, Perța Sorin (căpitan) , Novoselenszki Alexandru, Catrina Cristian- Sandu Florian, Gubics Cristian, Gavaller Armand, Racz Nicolae, Nemeș Laur- Szentgyorgyi Robert. Pe banca de rezerve au fost : Marc Mihai, Dunca Răzvan, Covaci Mihai, Cîrjă Dorin și Novoselenszki Raul.

În următoarea etapă, CSM Sighet va primi vizita celor de la Avântul Bârsana, sâmbătă începând cu ora 15:00 .

Facebook
WhatsApp