Skip to content

Weekend cu accidente rutiere pe drumurile maramureșene

Pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a trei accidente rutiere în acest weekend.

         Ieri, 07.11., militarii din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit cu două echipaje de pompieri și două echipaje S.M.U.R.D., în localitatea Cătălina la un accident rutier, coliziune între un autoturism și un stâlp de electricitate. În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital cu răni ușoare.

         Garda de Intervenție Borșa a fost solicitată să intervină în cazului unui accident rutier produs în localitatea Moisei. Pompierii au intervenit cu un echipaj și o ambulanță S.M.U.R.D., alături de două ambulanțe SAJ. Din păcate, în urma accidentului o persoană a decedat, iar două au fost transportate la spital.

         Astăzi dimineată, în jurul orei 06:00, în localitatea Mogoșești, un autoturism a intrat în coliziune cu un cal aflat pe carosabil. Au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare cu două echipaje de pompieri și două ambulanțe S.M.U.R.D. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată și a fost scoasă din autoturism de către pompierii militari. În total, trei persoane au fost asistate medical și transporate la spital.

Facebook
WhatsApp