Skip to content

Pachete cu alimente și produse de igienă pentru persoanele defavorizate din Sighet

Primăria municipiului Sighetu Marmației, prin Direcţia de Asistenţă Socială, va demara începând cu data de 13 august, distribuirea produselor de igienă şi a ajutoarelor alimentare alocate de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Vor beneficia de aceste pachete familiile şi persoanele singure, persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, victime ale calamităţilor sau aflate temporar în situaţii critice de viaţă, cu domiciliul/reşedinţa în municipiul Sighetu Marmației, precum şi persoanele care locuiesc în aşezări informale.

În cadrul acestui proiect, municipiului Sighetu Marmației i-au fost alocate un număr de 1591 de pachete cu produse alimentare și 1591 pachete cu produse de igienă.

În evidențele Direcției de Asistență Socială, la nivelul municipiului Sighetu Marmației sunt înregistrate un număr de 700 de persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei și un număr de 261 de persoane cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat.

sursă foto: facebook/Primăria Sighet

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp