Skip to content

Zborurile Baia Mare – Londra vor fi operate de către o aeronavă TAROM până la obținerea autorizației de zbor în Marea Britanie de către compania HiSky

Zborurile Baia Mare – Londra vor fi operate de către o aeronavă TAROM până la obținerea autorizației de zbor în Marea Britanie de către compania HiSky, anunță reprezentanții Aeroportului Internațional Maramureș.

Zborul companiei HiSky, Londra – Baia Mare, programat pentru mâine, 22 decembrie, cu plecare din Aeroportul Stansted (Londra) la ora 09:45 (ora locală Marea Britanie) și aterizare la ora 14:15 (ora României) pe Aeroportul Internațional Maramureș va fi operat de către o aeronavă a companiei TAROM. Compania TAROM are acceptul pentru operarea zborului din partea CAA (Civil Aviation Authority) UK.

Zborul se va efectua la ora programată, iar pasagerii sunt rugați să se prezinte din timp la aeroport. Zborul de plecare din Baia Mare către Londra nu va fi efectuat datorita numărului scăzut de pasageri. Cei 11 pasageri care doreau sa plece mâine către Londra au fost contactați și li s-au oferit opțiuni de rerutare sau returnare fonduri.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp