Astăzi are loc reunirea echipei de fotbal CSM Sighet

Astăzi începând cu ora 18:00 pe Stadionul Municipal ,,Solovan” din Sighetu Marmației se va da startul pregătirilor pentru echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Sighet.

Singura certitudine de până acum este cea a antrenorului , acesta fiind George Zima, care ultima oară a fost tehnicianul celor de la Sportul Șimleul Silvaniei, formație care a retrogradat anul trecut în Liga a IV-a. Ultimul meci al echipei antrenate de Adrian Iencsi pe vremea aceea a fost chiar împotriva celor de la Șimleu, partidă pe care sighetenii au câștigat-o cu scorul de 3-0, fără drept de apel.

Pagina oficială de facebook a echipei nu ne prezintă niciun detaliu referitor la lotul de jucători, staff-ul cu care va colabora noul antrenor.
Ba din contră, pe site-ul oficial al echipei www.csmsighet.ro la secția de fotbal apare faptul că antrenorul echipei este Romulus Buia, iar directorul tehnic este Hotea Ionel. De asemenea, sunt afișate două poze, una cu lotul echipei din 2019-2020, iar a doua poză în care apare fostul jucător al echipei din Sighet, actualmente la FCSB, Ionuț Panțîru, este din anul 2016.
Rămâne de văzut ce informații ne vor comunica cei de la CSM Sighet.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *