Skip to content

Băile galvanice, noile proceduri de recuperare medicală gratuite la Centrul Social Phoenix Baia Mare

Serviciile de recuperare medicală oferite băimărenilor în cadrul Centrului Social Phoenix, coordonat de Primăria Baia Mare prin Direcția de Asistență Socială se dezvoltă continuu, anunță administrația locală a municipiului Baia Mare.

Serviciile Centrului Social Phoenix se diversifică de astăzi, 3 decembrie, cu o nouă procedură folosită în fizioterapie: băile galvanice. Utilizată în principal pentru terapia durerii de origine nervoasă sau musculară, în insuficiența venoasă cronică, atrofii musculare după imobilizări prelungite sau tratarea diferitelor afecțiuni reumatismale, această procedură vine în completarea serviciilor furnizate de specialiștii Centrului Social Phoenix: kinetoterapie, ergoterapie, terapie psihologică și fizioterapie.

Concepută cu un design modern, funcțional și ergonomic, atât pentru operator cât și pentru pacient, baia galvanică este menită să furnizeze curentul stimulativ în apă pentru membrele superioare și inferioare. În timp ce trece de la un membru la altul, curentul stimulativ provoacă polarizarea țesuturilor.

„De aceste servicii poate beneficia GRATUIT orice persoană care are domiciliul legal/reședința în municipiul Baia Mare în baza unui document medical care atestă recomandarea medicului specialist (balneo-fizioterapie sau medicină de recuperare), respectiv Fișa Medicală Sintetică, eliberată de medicul de familie” , afirmă Elena Diana Hîrb, director general Direcția de Asistență Socială Baia Mare.

Solicitarea și documentele se depun la sediul Centrului Phoenix, situat în Baia Mare, str. Grănicerilor, nr.118 sau la sediul Direcției de Asistență Socială Baia Mare, str. Dacia nr.1.

sursă foto: Municipiul Baia Mare

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp