Skip to content

Maramureș: Nu mai sunt pacienți cu coronavirus internați la ATI

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției sunt centralizate următoarele date referitoare la situația epidemiologică:

🔹20351 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;

🔹o persoană confirmată în ultimele 24 de ore;

🔹3838 pacienți vindecați și externați din spital;

🔹22 pacienți internați în spital;

🔹nu sunt pacienți internați la ATI;

🔹5934 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;

🔹983 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;

🔹75822 teste efectuate până în prezent;

🔹60 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;

🔳932 persoane decedate de la începutul pandemiei;

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 84 de misiuni. Cele 90 de efective angrenate au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare la instituțiile abilitate.

În perioada executării misiunilor au fost depistate și identificate trei persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1000 lei.

sursă foto: spitalsfmaria.ro

Facebook
WhatsApp