Skip to content

Bărbat de 67 ani reținut pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Grupei Canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au identificat pe strada Iuliu Maniu din municipiu, un bărbat de 67 ani, având asupra sa 2.200 fire de țigarete de contrabandă.

Ulterior, dintr-o anexă folosită de către bărbatul de 67 ani, au fost identificate și ridicate 5.400 țigarete (270 pachete), produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 6500 lei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au dispus reținerea pentru 24 de ore, a suspectului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în cursul zilei de azi, 13 iulie, bărbatul de 67 ani, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.

sursă foto: Poliția de Frontieră

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp