Bazele sportive ( Stadionul și Sala Polivalentă) au trecut în administrarea CSM Sighet

Astăzi începând cu ora 14:00 în Sala Transit a Primăriei Municipiului Sighetu Marmației a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local, în care aleșii locali au avut pe masă 17 puncte pe ordinea de zi.

Cel care a iscat cele mai multe discuții a fost cel referitor la trecerea Stadionului Municipal ,,Solovan” și a Sălii Polivalente din administrarea Serviciului Public de Gospodărire ,,Urbana” în gestiunea celor de la Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației.

Consilierul local, Nicolae Iuga, care este și președintele Comisiei de Buget-Finanțe a explicat pe înțelesul tuturor motivul pentru care stadionul și sala polivalentă trebuie să treacă în administrarea celor de la CSM Sighet, și anume pentru faptul că ei sunt cei care își desfășoară activitatea toată ziua acolo și așadar pot să își gospodărească ca la ei acasă.

Directorul Serviciului Public de Gospodărire ,,Urbana” , Șuștic Ioan, a luat de asemenea cuvântul și a susținut mutarea celor două proprietăți la Clubul Sportiv Municipal prin simplul fapt că ei sunt cei mai în măsură să gestioneze, având în vedere faptul că sunt singurii care își desfășoară activitatea zilnică acolo.

Așadar, în cele din urmă după multe discuții, proiectul a fost votat în unaminitate, iar Stadionul Municipal ,,Solovan” și Sala Polivalentă, vor trece în administrarea celor de la Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației, începând cu data de 1 ianuarie 2023. 

Președintele Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației este Opriș George.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *