CS ACADEMICA RECEA nu se înscrie în Liga a III-a, deși a reușit să obțină acest drept

În cursul acestei zile, pe pagina oficială de facebook a celor de la Academica Recea a apărut un mesaj oficial prin care aceștia anunță că nu se vor înscrie în Liga a III-a, din cauza consilierilor locali PNL+USR din Recea care au fost împotriva finanțării echipei pentru sezonul care urmează.

Cei de la Recea au obținut dreptul de promovare în Liga a III-a după două finale, una împotriva celor de la Avântul Bârsana, câștigată cu scorul de 1-0, în urma căruia cei din Bârsana au refuzat să participe la festivitatea de premiere, acuzând faptul că cei de la AJF Maramureș au schimbat data meciului, stabilită la Adunarea Generală, fără a avea acordul lor.

În barajul interjudețean, CS Academica Recea a trecut de cei de la Minerul Rodna (Bistrița-Năsăud) după un egal obținut pe teren propriu (1-1) și o victorie în meciul retur (0-1), reușind altfel să își asigure dreptul de a participa în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.
Se pare că politicul a intervenit din nou și a blocat orice sursă de finanțare a echipei , iar aceștia nefiind susținuți nu vor participa în Liga a III-a în acest sezon !

Rămâne de văzut ce se va întâmpla …

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *