CSM Sighet în fața primului joc oficial din acest sezon competițional

Miercuri, 2 august, începând cu ora 17:30 pe Stadionul Municipal Solovan va avea loc prima partidă oficială pentru CSM Sighet, adversarii acestora urmând a fi cei de la CSM Olimpia Satu Mare, formație care are ca obiectiv principal promovarea.
Meciul dintre cele două formații face parte din cadrul turului 1 al Cupei României, câștigătoarea acestei partide urmând a accede în faza superioară a competiției.

Cu un lot schimbat aproape în totalitate față de cel de sezonul trecut, atunci când s-au salvat de la retrogradare cu o etapă înainte de finalul sezonului, și cu un antrenor nou, în persoana lui George Zima, echipa sigheteană și-a propus în acest an obiective mărețe, și anume locurile 1-4.
Momentan, nu avem nicio informație despre transferurile efectuate de CSM Sighet, deoarece pe pagina oficială de facebook a acestora nu apare nimic, așadar, așteptăm informații, sighetenii fiind nerăbdători să afle noii jucători care vor evolua pentru formația locală.

Noul sezon de Liga 3 va începe în 26 august, iar seria din care va face parte echipa sigheteană va fi anunțată în perioada următoare.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *