Skip to content

CSS SIGHET, gazda turneului final de volei la cadete

În perioada 26-30 mai în Sala de Sport a Liceului Tehnologic Forestier are loc Turneul Final de volei feminin la cadete, la care participă și Clubul Sportiv Școlar Sighet, alături de alte 5 echipe cele mai bune din țară la această categorie de vârstă, și anume : CS Dinamo, CSS Bega, CSM București, CSU Târgu Mureș și CTF Mihai 1 București.

Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, urmând ca echipa care obține cel mai bun punctaj în urma acestor meciuri, să fie declarată campioana națională la această categorie de vârstă.

Așadar, municipiul Sighetu Marmației a apărut din nou pe harta sportului românesc, o dată cu organizarea acestui turneu, care este unul foarte important, atât pentru Sighet , cât și pentru Clubul Sportiv Școlar, precum ne-a transmis și directorul clubului, Kosztelnic Emil

,, Este foarte important că reușim să jucăm la Sighetu Marmației, și am adus echipe cu tradiție în voleiul românesc, precum Dinamo București, CSU Medicina Târgu Mureș, CSM București, etc.

Șapte dintre componentele Clubului Sportiv Școlar au evoluat și în Divizia A2 de volei femin, acolo unde valoarea este mult mai mare, majoritatea fiind senioare, ceea ce le-a ajutat pe fete să capete experiență și să repete această performanță, după ce aceeași echipă a participat la turneul final de volei la mini volei în 2018, organizat de asemenea la Sighetu Marmației.  

Voleiul sighetean renaște o dată cu performanța fabuloasă obținută de aceste fete, care muncesc zi de zi pentru a își atinge obiectivul. Bineînțeles că un mare merit îl au și antrenorii echipei Zoltan Atilla și Tanța Codrea pentru aceste rezultate fabuloase.

PROGRAMUL MECIURILOR ESTE URMĂTORUL:

Miercuri 26 mai:

Ora 12: CS Dinamo 3-0 CSS Bega

Ora 15: CSM București 3-1 CSU Tg Mureș

Ora 18: CSS SIGHET 0-3 CTF MIHAI I București

Joi 27 mai:

Ora 12: CSS Bega 1-3 CSU Tg Mureș

Ora 15: CTF MIHAI I 1-3 CSM București

Ora 18: CSS Dinamo 3-0 CSS SIGHET

Vineri 28 mai:

Ora 12: CSM București – CS Dinamo

Ora 15: CSU Tg Mureș – CTF MIHAI I

Ora 18: CSS SIGHET – CSS Bega

Sâmbătă 29 mai:

Ora 12: CSS Bega – CTF MIHAI I

Ora 15: CS Dinamo – CSU Tg Mureș

Ora 18: CSS SIGHET – CSM București

Duminică 30 mai:

Ora 10: CSM București – CSS Bega

Ora 12:30: CTF I MIHAI – CS DINAMO

Ora 15: CSU Tg Mureș – CSS SIGHET

 Având în vedere, situația cu care ne confruntăm de aproximativ 14 luni, meciurile se vor desfășura fără spectatori, însă partidele vor putea fi urmărite pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Școlar Sighet.

Facebook
WhatsApp