Egal obținut în deplasare de CSM Sighet în etapa a III-a a

Etapa a treia a Seriei a X-a din cadrul eșalonului terț al fotbalului românesc, a adus o nouă deplasare pentru CSM Sighet, de această dată pe terenul unei noi promovate,SC Olimpia MCMXXI Satu Mare, care avea un punct acumulat în primele două etape.

Partida a început foarte bine pentru băieții antrenați de George Zima, care au deschis scorul în minutul 1 printr-un gol fabulos înscris de Razah Abdullah, cu un șut de la aproximativ 30 metri. Sighetenii au fost cei care au dominat partida și în continuare, reușind să ducă scorul la 2-0 prin Samuel Urdea care a profitat de o respingere greșită a gazdelor. Așadar, s-a intrat la pauză cu CSM Sighet în avantaj, și cu un joc bun practicat în primele 45 de minute.

Fotbaliștii sigheteni s-au întors de la pauză relaxați, ratând ocazii mari, iar cei de la Olimpia MCMXXI Satu Mare au profitat de asta și au reușit să reducă din avantaj, după ce au transformat o lovitură de pedeapsă prin Remi Emeriau, în urma unui fault făcut de căpitanul echipei din Sighet, Raul Hreniuc.

Minutul 85 avea să aducă golul egalizator pentru sătmăreni, prin același Remi Emeriau și tot printr-o lovitură de pedeapsă.
Nervii au atins cote maxime, și Mensah a luat cartonaș roșu după ce a lovit un adversar advers.

În cele din urmă, partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2, și CSM Sighet se întoarce cu un punct de la nou promovata Olimpia MCMXXI Satu Mare.

În următoarea etapă, pe Stadionul Solovan din municipiul Sighet , CSM va primi vizita celor de la SCM Zalău, care a obținut maximum de puncte în primele trei etape.
Partida va avea loc sâmbătă, începând cu ora 17:00.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *