Skip to content

Intervenții ISU MM în ultimele 2 zile

Pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a 4 situații de urgență în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, două urgențe au fost accidente rutiere cu victime.

         Ieri dimineață, pompierii băimăreni au intervenit de urgență în localitatea Șișești, unde în urma unui accident rutier o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital de către un echipaj S.M.U.R.D. Spre seară, tot pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din Ferneziu. Focul a distrus două grinzi din lemn și opt metri pătrați de scândură.

         Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit la Cavnic, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Focul a distrus anexa gospodărească în proporție de 80 % și circa 20 de metri cubi de lemn.

         În această dimineață, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stins incendii, trei echipaje S.M.U.R.D. și un echipaj S.A.J. au intervenit în localitatea Fărcașa în cazul unui accident rutier în urma căruia au rezultat 4 victime, cu vârste cuprinse între 31 și 42 de ani. După acordarea primului ajutor la fața locului, echipajele medicale au transportat victimele la spital.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp