Skip to content

ONG-urile și asociațiile din Sighet, informate despre bugetarea participativă

Astăzi, 7 iulie, la Primăria Sighet a avut loc o primă întâlnire cu ONG-urile din oraș pentru informarea legată de proiectul de hotărâre privind Bugetarea participativă.

De curând a fost votat acest proiect de hotărâre, iar acum administrația locală se pregătește pentru implementarea acestuia conform calendarului stabilit.Suma aprobată pentru bugetarea participativă în Sighetu Marmației este de 200 000 lei iar suma maximă alocată unui proiect este de 60 000 lei.

Pentru a depune proiecte și pentru a putea vota implementarea unui proiect depus, începând din data de 12 iulie 2021 pe site-ul Primăriei Sighetu Marmației va fi disponibilă o secțiune dedicată bugetării participative ”Sighet.decid.ro”, proiectele urmând a fi depuse în cadrul acestei secțiuni până în 20 iulie 2021.

Tot de luni, 12 iulie, cei interesați de depunerea proiectelor care pot fi finanțate din bugetul local în cadrul Bugetării participative, vor găsi toate informațiile necesare depunerii proiectelor la secțiunea ”Sighet.decid.ro”, respectiv formularul de depunere, condiții de participare, termenele de depunere și implementare și comisii de analiză.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp