Skip to content

Pachete cu alimente și produse de igienă pentru persoanele defavorizate din Sighet

Primăria municipiului Sighetu Marmației, prin Direcţia de Asistenţă Socială, continuă distribuirea produselor de igienă şi a ajutoarelor alimentare alocate de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Prima etapă, cea în care au fost distribuite pachetele cu ajutoare persoanelor beneficiare de ajutor social şi de alocaţie pentru susţinerea familiei ale căror dosare complete se regăsesc în evidenţele Direcției de Asistență Socială, s-a încheiat marți 14 septembrie 2021.

Începând de miercuri 15 septembrie 2021 și până în data de 30 septembrie 2021, se desfășoară cea de-a doua etapă a acestei acțiuni, în care vor fi distribuite pachetele cu produse de igienă și alimentare, persoanelor care se află în situații temporare de vulnerabilitate și care au depus cerere pentru a fi înscrise pe listele suplimentare, în perioada 03.08.2021 – 08.09.2021. Toate cele 568 de cereri înregistrate la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială au fost aprobate.

Predarea pachetelor se face personal, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială situat pe strada Dragoş Vodă nr. 35, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, pe baza actului de identitate.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp