Skip to content

Primăria Baia Mare dă în folosință 100 de apartamente moderne pentru tineri, urmează alte 200 până la finalul anului

Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă seria investițiilor destinate creșterii numărului de locuințe puse la dispoziția băimărenilor care nu își permit să cumpere sau să contruiască o casă. Astfel, în perioada următoare, aproximativ 100 de locuințe reabilitate și modernizate vor fi puse la dispoziția băimărenilor.

Unitățile locative în discuție sunt situate în imobilul de pe strada Melodiei 2, respectiv blocul R1 situat la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Vasile Alecsandri.

Vom supune aprobării Consiliului Local reglementarea regimului acestor locuințe, precum și regulamente de atribuire foarte clar stabilite pentru că, vă spun cu riscul de a fi sancționat, aceste locuințe nu sunt locuințe pentru cei care se simt permanent discriminați, deși este vorba de favorizare adesea în cazul lor, ci sunt locuințe pentru băimăreni, pentru persoanele care au nevoie de o locuință, dar care nu au posibilitatea să achiziționeze o garsonieră sau un apartament. a precizat primarul Cătălin Cherecheș

Anul acesta, Primăria Municipiului Baia Mare va da în folosință în total peste 300 de locuințe, o parte dintre acestea fiind destinate tinerilor și specialiștilor din sistemul de învățământ sau sănătate.

sursă foto: facebook/Primăria Baia Mare

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp