Skip to content

Primăria Sighet: Bonificație de 10 % la taxe și impozite locale, până la 31 martie

Primăria Municipiului Sighetu Marmației aduce la cunoştinţa cetățenilor faptul că taxele, impozitele, precum şi amenzile pot fi achitate atât în format fizic, numerar sau cu cardul bancar, la casieria Primăriei – camera 12, cât şi în format online pe site-ul web al Primăriei Sighetu Marmaţiei, aici.

Având în vedere contextul actual cauzat de pandemia COVID-19, în vederea evitării aglomerației la ghișeu, cetățenii municipiului Sighetu Marmației pot opta pentru achitarea taxelor, amenzilor și impozitelor folosind Sistemul electronic de plată. Pentru plata în format fizic, casieria este deschisă de luni până joi în intervalul orar 8:00 – 15:45 și vineri în intervalul orar 8:00 – 13:00, relația cu publicul fiind asigurată de inspectorii Direcției Venituri zilnic în intervalul orar 8:00 – 12:00, începând de joi, 6 ianuarie 2022.

În perioada 1 – 5 ianuarie 2022 s-a efectuat închiderea și deschiderea anului fiscal.

Contribuabilii care achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 31 martie 2022 inclusiv, beneficiază de o bonificație de 10% din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp