Skip to content

Proiecte pentru creșterea eficienței energetice în Sighetu Marmației

În ședința de Consiliu local de joi, 30 septembrie, aleșii locali au votat o serie de proiecte importante pentru Municipiului Sighetu Marmației.

Un punct important pe ordinea de zi a fost Proiectul de Hotărâre care prevede participarea la Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație de unități de învățământ prin Administrația Fondului de Mediu, cu proiectul “Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile Liceului Tehnologic Marmaţia din municipiul Sighetu Marmaţiei”. Categoriile de lucrări care vor fi executate prin acest proiect vizează reabilitarea termică a complexului clădirilor din cadrul Liceului Tehnologic Marmaţia, reducerea emisiilor de Co2, creșterea valorii arhitecturale a acestor clădiri, dar și reducerea cheltuielilor generate de utilitățile din dotarea acestora.

Astfel, în cadrul ședinței de joi a fost aprobată Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie precum şi principalii indicatori tehnico-economici, valoarea investiţiei ridicându-se la suma de 6.236.499,02 lei din care 198.578,73 lei contribuție de la bugetul local. Durata de realizare a investiției este de 24 luni calendaristice.

sursă foto: Primăria Sighetu Marmației

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp