Cererile de finanțare pentru proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, de apă și canalizare din Rona de Jos, depuse pe programul „Anghel Saligny”

Primăria comunei Rona de Jos, Maramureș, a depus mai multe cereri de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.  Acestea depășesc 45,3 milioane de lei și vor ajuta comuna să se dezvolte.

Cererile de finanțare vizează modernizarea infrastructurii rutiere, a sistemului de alimentare cu apă, prin realizarea unei stații de tratare a apei, dar și extinderea rețelei de canalizare.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, vor fi alocate cel puțin 140 de milioane de lei pentru fiecare județ, minimum 4 milioane pentru fiecare comună și cel puțin 7 milioane de lei pentru fiecare oraș. De asemenea, pentru fiecare municipiu vor fi alocate minimum 10 milioane de lei și cel puțin 43 de milioane de lei pentru reședințele de județ.

Cererile de finanțare se pot depune în 45 de zile, respectiv până la data de 08 noiembrie 2021, atât electronic, pe platforma pusă la dispoziție de MDLPA, cât și fizic, însă doar cu programare prealabilă.

sursă foto: facebook/Rona de Jos

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *