Skip to content

SIGHET: Expoziție de vehicule fabricate exclusiv în România

Municipiul Sighetu Marmației va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni o expoziție de vehicule fabricate exclusiv în România.Evenimentul este organizat de Retromobil Club România și se va desfășura duminică, 8 august, în intervalul orar 10:30 – 14:00, pe platoul din fața cinematografului Mara sub egida „Fabricat în România”.

Este vorba despre un eveniment cu caracter național, cultural-istoric în cadrul căruia vor fi expuse 50 dintre cele mai frumoase vehicule fabricate în România, atestate vehicul istoric. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere varianta identică recent construită a primului automobil cu profil aerodinamic avansat din lume cu roțile integrate în caroserie, al cărui constructor este inginerul mecanic român Aurel Persu. Originalul se găseşte la Muzeul Tehnic „Dimitrie Leonida” din Bucureşti.

Pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță, Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice la nivelul municipiului Sighetu Marmației a luat unele măsuri de restricționare a circulației în zonă. Astfel, duminică, 8 august, în intervalul orar 09:00 – 14:00, circulația autovehiculelor va fi închisă de la intersecția străzii Basarabiei cu strada Traian, până la intersecția străzii Plevnei cu strada 22 Decembrie 1989.

sursă foto: Primăria Sighet

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp