Skip to content

Iată ce note au fost obținute la concursul de directori, în județul Maramureș

Vineri, 15 octombrie 2021, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. În județul Maramureș au fost scoase la concurs 230 de posturi, din care 166 posturi director și 64 posturi director adjunct.

Cea mai mare notă obținută a fost de 9,20, în timp ce nota cea mai mică a fost de doar 2,80. Toate rezultatele se pot vedea aici.

Organizarea, desfășurarea și evaluarea probei scrise s-au făcut în acord cu prevederile legale în vigoare, respectându-se măsurile de prevenire și protecție împotriva îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, informează Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Din totalul de 248 de candidați înscriși, ieri, 15 octombrie, au susținut proba 238 de candidați, iar 8 nu s-au prezentat. Doi candidați vor susține proba scrisă în data de 28 octombrie, în cadrul sesiunii speciale a concursului.

Proba de interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021, urmând ca rezultatele finale să fie validate în data de 17 decembrie 2021.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp