Skip to content

Un tehnician român care a pregătit și formații din Maramureș a ajuns în finala Cupei Omanului cu echipa sa

Cătălin Mihai Dinu, fostul coordonator al celor de la Academia Emeric Dembroschi și fostul tehnician al echipei CSM Sighet a reușit astăzi performanța istorică de a ajunge în finala Cupei Omanului cu cei de la Al Rustaq unde antrenează din toamna anului trecut.

În partida tur care a avut loc săptămâna trecută, echipa antrenată de român a cedat cu 2-1 în fața celor de la Dhofar, una dintre cele mai bune formații din Oman, iar în meciul din această după masă, Mihai Dinu a reușit performanța istorică de a se califica în finala Cupei Omanului după ce a reușit remontada, reușind să se impună cu scorul de 2-0 în fața a peste 10.000 de spectatori, record de audiență la un meci disputat pe teren propriu pentru Al Rustaq. Partida a fost dominată în totalitate de echipa românului, demonstrând faptul că este unul dintre cei mai buni antrenori care ne-a trecut pragul județului.

În campionat, Al Rustaq este la 4 puncte de primul loc, așadar are șanse mari de a se încununa și ca și campioni, având în vedere că sunt multe partide rămase de disputat.

SURSĂ FOTO: PAGINA DE FACEBOOK ,,ACADEMIA EMERIC DEMBROSCHI”

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp