Skip to content

Cătălin Cherecheș – primarul în sprijinul cetățenilor

Primarul Cătălin Cherecheș dorește reducerea facturilor pentru cetățenii din Baia Mare care au fost afectați de lucrările executare de către compania Vital SA, pe motiv că nu au prestat serviciile prevăzute în contract.

,,Am solicitat conducerii societății Vital SA reducerea cu 30% a facturilor aferente lunii iunie pentru acei cetățeni din Baia Mare care au fost afectați de executarea lucrărilor efectuate în perioada 24-25 iunie la magistrala DN 800 mm.

Nu au furnizat apă potabilă conform prevederilor contractuale, mai mult, au depășit limitele de timp alocate reparațiilor, fapt care a provocat un grad considerabil de disconfort băimărenilor care locuiesc în cartierul Vasile Alecsandri, pe străzile Țebea, Târgului, Aleea Serelor, Aleea Expoziției, Sebeșului, Vrancei, Chioarului, Codrului, Arieșului (blocuri și case), Cărămizilor, Forestierului, Gordanului, Oborului, Hortensiei, B. Șt. Delavrancea, Rozelor și Florilor, cu atât mai mult cu cât lucrările au coincis cu o perioadă caniculară.

Este un lucru care ține de respectul față de băimăreni, respectiv de faptul că nu este normal să fie plătite anumite servicii atunci când ele nu sunt oferite la standardele impuse’’.

Catalin Chereches

Facebook
WhatsApp