Skip to content

Lucrările de asfaltare pe drumul către Luhei – Poienile de Sub Munte, în linie dreaptă

Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a efectuat ieri o vizită în Poienile de Sub Munte pentru a verifica stadiul lucrărilor de asfaltare pe DJ 187, prelungirea către cătunul Luhei, unde locuiesc peste 1000 de oameni.

Proiectul inițial de reabilitare a Drumului Județean 187 a fost extins cu încă 3,9 kilometri, pentru a fi reabilitată și porțiunea de drum care face legătura cu Luhei, un cătun din Poienile de Sub Munte.

Locuitorii din Luhei merită să aibă drumuri mai bune, pe care să poată circula în condiții de siguranță și confort.În acest sens, am făcut toate demersurile necesare pentru a demara lucrările de asfaltare pe Drumul Județean 187, în prelungirea proiectului inițial care prevede reabilitarea între Leordina și Poienile de Sub Munte, cu încă 3,9 kilometri, prelungire care face legătura cu Luhei, un cătun din comuna Poienile de Sub Munte, în care trăiesc peste 1000 de oameni. Încă de la începutul mandatului ca președinte al Consiliului Județean le-am promis oamenilor din cătunul Luhei că vom asfalta acest drum, astfel încât să beneficieze de o infrastructură rutieră modernă.” a declarat președintele administrației județene, Ionel Bogdan.

sursă foto: Consiliul Județean Maramureș

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp