Skip to content

O asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare are nevoie de ajutor! A fost diagnosticată cu o boală gravă

O asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare are nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a învinge cancerul.

Judith are 49 ani și este asistent medical la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. O bună parte din cei 17 ani de muncă a fost alături de bolnavii de cancer, ca angajată a secției de radioterapie. În 2018, această boală nemiloasă a lovit-o și pe ea. Au urmat tratamente și intervenții chirurgicale dureroase. Boala părea că a dispărut, dar la sfîrșitul anului trecut, în urma unui control s-a descoperit că boala vrea să se reinstaleze la plămâni. După un nou șir de investigații și analize costisitoare, concluzia este că doar prin adminstrarea urgentă a unor tratamente și medicamente de ultimă generație, Judith se poate vindeca, se poate bucura de viață alături de cei dragi și se poate întoarce la muncă, ceea ce-și dorește foarte mult.Costul unui asemenea tratament este de 50 000 lei și este esențial să fie început imediat. Judith și familia au nevoie de ajutorul nostru pentru a trece prin aceste clipe grele și decisive.Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” vă roagă să fiți alături de Judith și să faceți donații în contul ei personal pentru a o sprijini în acestă luptă dificilă pentru viață. Să nu uităm, timpul este cel mai mare dușman al bolnavului de cancer așa că orice donație, cât de mică ar fi ea, e o rază de speranță și o șansă spre vindecare.” anunță reprezentanții Asociației „Prietenii Spitalului”.

Persoanele interesate să o ajute pe Javorek Judith Eva o pot face prin donații la contul: RO60RNCB0318029588380001.

sursă foto: Prietenii Spitalului

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp