Skip to content

Românii săturați de președintele Iohannis, s-au dezlănțuit la adresa acestuia pe pagina de facebook

Românii s-au dezlănţuit pe pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis, după ce acesta a anunţat că va convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare, deoarece va pleca din țară în aceste zile.

Mai tot timpul ocupat cu practicarea sportului, ski, golf, românii și-au pierdut răbdarea și s-au dezlănțuit pe pagina acestuia de facebook, după ce a anunțat că va convoca partidele la consultări politice abia săptămâna viitoare. Președintele țării spune că pentru această criză sunt vinovați politicienii ,,cinici” din partidele concurente care au dat jos guvernul lui.

Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este „criză”. Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării.

Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare„, a transmis Klaus Iohannis.

Declaraţia a fost postată şi pe pagina de Facebook a preşedintelui. Mii de români s-au arătat revoltaţi de afirmaţiile făcute de președinte și l-au asaltat cu mesaje ironice, evidențiind relaxarea acestuia în condiții de criză.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp