Scor de ,,handbal” la un meci de republicani disputat la Sighetu Marmației

Ieri, pe Stadionul Municipal ,,Solovan ” din Sighetu Marmației a avut loc etapa a doua a Campionatului Național de Republicani U19 și U17, la care participă și ACS CIL Sighet, care anul trecut a reușit să se claseze pe poziția a doua la U19 și să câștige seria la U17, 95% din copii fiind împrumutați de la Clubul Sportiv Plimob Sighet, iar antrenorii erau de asemenea de la clubul menționat anterior.

Sezonul acesta, colaborarea dintre cele două cluburi s-a rupt, așadar cei de CIL Sighet (care au un nume istoric pentru fotbalul maramureșean) au debutat pe teren propriu în acest an competițional doar în etapa a doua după ce în prima etapă au stat.

Adversarii sighetenilor au fost cei de la Transilvania Bistrița, însă din păcate pentru sigheteni, echipa de U19 a cedat cu un rușinos 22-0, scor care nu face decât să claseze clubul din Sighet la unul dintre cele mai mari diferențe de scor din istoria fotbalului profesionist, fiind aproape de Cartea Recordurilor.

Echipa de U17 s-a descurcat un pic mai bine, însă au înregistrat tot o înfrângere, de această dată , echipa din Sighet a pierdut cu 6-2.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu aceste două echipe, având în vedere faptul că cei de la Transilvania Bistrița sunt o echipă de mijlocul clasamentului.

Etapa următoare, CIL Sighet se va deplasa la Minaur Baia Mare. De menționat este că grupa de U19 a băimărenilor este cea mai puternică din serie, așadar va fi interesant de văzut scorul final.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *