Skip to content

Sistemul de iluminat public din Sighetu Marmației va fi modernizat

Sistemul de iluminat public în municipiul Sighetu Marmației va fi modernizat printr-un proiect de finanțare depus la Administrația Fondului pentru Mediu.

Valoarea totală a proiectului este de 1.385.805,08 lei și prevede montarea a 935 de aparate noi de iluminat cu tehnologie LED și implementarea unui sistem de telegestiune punct luminos pentru aparatele de iluminat de 65 W, respectiv un sistem de dimare pentru restul aparatelor de iluminat. În prezent, în municipiul Sighetu Marmației funcționează un sistem de iluminat public învechit, cu randament optic scăzut prin comparație cu tehnologia LED și un consum ridicat de energie electrică.

În urma implementării investiției se va realiza o economie de energie de minim 84%.

Străzile care urmează să beneficieze de noile aparate sunt: Avram Iancu, Piața Ioan Mihalyi de Apșa, Piața Libertății, Bogdan Vodă, Piața 1 Decembrie 1918, Unirii, Dragoș Vodă, Traian, Basarabia, Piața 22 Decembrie, Iuliu Maniu, Gării, Titulescu, Nicolae Grigorescu, Mihai Viteazu, Alexandru Ivasiuc, Tudor Vladimirescu, Eroilor, Independenței, Gheorghe Doja, Gheorghe Șincai, Mihai Eminescu și Ștefan cel Mare.

sursă foto: Pixibay

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

11Chindris Claudiu şi alţi 10

Facebook
WhatsApp