Skip to content

CSM Sighet, victorie pe teren propriu

Sâmbătă, echipa de fotbal a municipiului Sighetu Marmației a reușit să câștige pe teren propriu împotriva celor de la Recolta Săliștea de Sus, scor 4-1, după un meci dominat în totalitate de echipa sigheteană, într-o partidă din cadrul etapei a VIII-a a Ligii a IV-a, Seria Nord.

CSM Sighet, formație care are ca obiectiv promovarea în eșalonul terț al fotbalului românesc, a început slab partida, văzându-se conduși cu 1-0 după o greșeală în apărarea sigheteană. Au trecut doar 5 minute, și sighetenii au apăsat pe accelerație, și au reușit să egaleze prin Catrina Cristian, care a finalizat frumos o fază bună a echipei din Sighet. După aproximativ 10 minute de la golul egalizator, CSM a trecut în avantaj după o fază demnă de play-station, încheiată cu reușita lui Gubics Cristian.

În minutul 64, Bococi Sandu a fructificat o lovitură liberă, ducând scorul la 3-1. Același Gubics Cristian a marcat golul cu numărul 4, pentru formația sigheteană, reușind astfel dubla în urma unui șut frumos din afara careului.

Odată cu această victorie, și cu pasul greșit făcut de către cei de la Bradul Vișeu de Sus, care s-au încurcat în deplasare pe terenul celor de la Iza Dragomirești, CSM Sighet este lider, la 4 puncte distanță de ocupanta locului secund, ACS Salina Ocna Șugatag.

În următoarea etapă, ultima din turul acestui campionat, echipa din Sighet va evolua în deplasare împotriva celor de la Zorile Moisei.

Facebook
WhatsApp